Parkeerplaats seksdating met: Lauren2 uit Leiden, Zuid-Holland

Lauren2

 • Naam: Lauren2
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 28 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Zuid-Holland
 • Woonplaats: Leiden
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: bruin
 • Haar: donkerblond
 • Roken: Ja
 • Piercing: HBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Ik heet Lauren, 28 jaar, heb rechten gestudeerd en werk momenteel bij een klein advocatenbureau in Leiden. ik ben een spontane mevrouw, geniet van leukheid. zeker een harde werkster, dikwijls tot laat in de avonden en weekend. Maar met mn laptop ben ik dikwijls bereikbaar.
De vrijdagavond bewaar ik meestal voor mezelf en mijn vriendinnen. nachtje relaxen, ergens leuk gaan drinken.

Over jou: leuk met kennissen is leuk, maar ik wil ook graag wat genegenheid. iemand om dingen mee te geven, alleen wij tweeen. Lachen gieren brullen, jaja, een goed gevoel voor lol is belangrijk. Een uitgaanstype, leuk om mee te drinken of ook te dansen.
Ben jij de man waar ik naar op zoek ben? Stuur me dan een boodschapje waar ik vrolijk van word!

sexdating zoeken