Parkeerplaats seksdating met: Snuffelaarster uit Heist-aan-Zee, West-Vlaanderen

Snuffelaarster

 • Naam: Snuffelaarster
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 39 jaar
 • Land: Belgie
 • Provincie: West-Vlaanderen
 • Woonplaats: Heist-aan-Zee
 • Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
 • Lichaamsbouw: gezet
 • Ogen: groen
 • Haar: bruin
 • Roken: Nee
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Ik ben een vrolijke, gemeende dame met een diverse belangstelling voor van alles en nog wat, ik geniet van gezelligheid maar kan ook heel goed mezelf vermaken. Ik werk alweer 5 jaar bij een uitgeverij en heb het prima naar mijn zin.

Over jou: Ik zoek een vrolijke, oprechte, gezellige, eerlijke makker liefst met een Iemand uit de regio of je moet bereidt zijn om te reizen, Leuk om samen lekkere dingen te ondernemen, filmpje, uit eten, bankhangen, enz.

sexdating zoeken