Parkeerplaats seksdating met: Tinekeo uit Gent, Oost-Vlaanderen

Tinekeo

 • Naam: Tinekeo
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 52 jaar
 • Land: Belgie
 • Provincie: Oost-Vlaanderen
 • Woonplaats: Gent
 • Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: grijs
 • Haar: blond
 • Roken: Nee
 • Piercing: HBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Ik ben een vrolijke, humoristische, spontane wijfie, geniet van gezelligheid, eerlijkheid, trouw, romantiek, samen uit eten gaan, strand, sauna en een goed conversatie op z’n tijd. Ik kom oorspronkelijk uit Brussel, maar woon nu ruim 25 jaar in Gent. Ik zou het leuk vinden om samen met jou? gezellige dingen te ondernemen, te genieten van elkaar en van de leuke dingen in het leven… ps, de image is recent

Over jou: Hallo, Vind ik eindelijk die vriendelijke, betrouwbare, eerlijke, monogame man via deze website na 8 levensjaren alleenstaand te zijn? Ik ben geinteresseerd… Vriendschappen met gozers en vrouwen zijn ook zeer welkom.
ps, je krijgt van mij vaak een message

sexdating zoeken