Parkeerplaats sex afspraak met: Baam uit Hoensbroek, Limburg

Baam

 • Naam: Baam
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 47 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Limburg
 • Woonplaats: Hoensbroek
 • Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
 • Lichaamsbouw: gezet
 • Ogen: grijs
 • Haar: bruin
 • Roken: Nee
 • Piercing: MBO
 • Tattoo:

Over mij: Op deze dag van de liefde maak ik na meer wikken en wegen dan toch maar dit profiel aan. Eigenlijk loop ik liever een mooie kerel in het “echt” tegen het lijf maar hier is niet vaak de gelegenheid voor. Ik ben Brenda en ik werk in een bejaardentehuis in de keuken en draai dienst in de eetzaal. Een heel erg mooie baan en ik vind het heerlijk om lekker met die oudjes een grapje te maken, praatje te houden en ze even heerlijk in de watten te leggen. Ik ben een vrolijke mevrouw en maak graag een geintje. Ik bekijk het leven van de zonnige kant ook al steek ik mijn kop niet in het zand hoor. Ik zie het alleen graag positief.

Over jou: mooie man, goed gehumeurd, positief, etc. etc.

sexdating zoeken