Parkeerplaats sex afspraak met: Buitendedeur uit Bussum, Noord-Holland

Buitendedeur

 • Naam: Buitendedeur
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 33 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Noord-Holland
 • Woonplaats: Bussum
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: groen
 • Haar: donkerblond
 • Roken: Nee
 • Piercing: HBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: ik ben normaal niet zo’n type die zo wanhopig is en online gaat zoeken naar haar mooie prins op een (bmw x6 *hint)
Maar sinds kort doe ik aan speeddaten. boys en vrouwen komen bij elkaar, en onder het genieten van een drankje babbelen ze 1 minuut met elke aanwezige man. Op zich zeker goed bevallen, maar nooit wat uit gekomen. Ik had er nooit bij stil gestaan om gewoon via het internet een man te ondervinden kennen. Voor alles is een eerste keer waarschijnlijk

Over jou: Ik kan hier tenminste neerzetten wat ik zoek, vergeleken met speeddaten waar je zo vlot mogelijk moet aflezen wat je van hem vind.
Ik zoek iemand tussen de 25 en 45 jaar. Maar ik weet uit ervaring dat ik mijzelf er niet bepaald aan geniet. Ik geniet zeker van lol, iemand met een beetje zelfspot. waarschijnlijk een net iemand. Niet slonzig, maar goed uitziend, iemand die met de huidige mode meegaat en mij soms een beetje versteld kan doen staan.
Absoluut niet ijdel, daar heb ik een bloedhekel aan net als een egocentrisch iemand. Maarja, niet alle boys willen dat zo vlot toegeven

sexdating zoeken