Parkeerplaats sex afspraak met: Djennefer uit Antwerpen, Antwerpen

Djennefer

 • Naam: Djennefer
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 25 jaar
 • Land: Belgie
 • Provincie: Antwerpen
 • Woonplaats: Antwerpen
 • Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: groen
 • Haar: blond
 • Roken: Nee
 • Piercing:
 • Tattoo: Nee

Over mij: Datingsites zijn voor mij nieuw, maar het lijkt me leuk om via deze weg spannende personen te ondervinden kennen. Enkele eigenschappen van mij zijn o.a. gezelligheid, eerlijk en metwaardering. geniet van lekker op de bank tv kijken, beetje sporten, maar niet te fanatiek. soms ook uitgebreid koken, fondeu of gourmet.
Groetjes Jennifer

Over jou: Op zoek naar een mooie stabiele sexpartner om mooie dingen mee te doen. Persoonlijkheid vind ik meer doorslaggevender dan de looks.. maar ook mijn oog wil zeker eens wat.:-) Dus heb jij lol, ben jij in voor mooie dingen en kan je ook een goed conversatie voeren ? Dan moet je zeker contact opnemen!

sexdating zoeken