Parkeerplaats sex afspraak met: FotoGeniek uit Voorburg, Zuid-Holland

FotoGeniek

 • Naam: FotoGeniek
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 28 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Zuid-Holland
 • Woonplaats: Voorburg
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: grijs
 • Haar: zwart
 • Roken: Nee
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Ja

Over mij: Heyyy mooie gozers,
Mijn naam is Valencia, oorspronkelijk kom ik uit Limburg, maar woon nu enkele maanden sinds mijn overplaatsing in Voorburg, Zuid-Holland.
Het is zeker even wennen, de buurtvan, de personen, collega’s, werkwijze en de gozers waarschijnlijk 😉

Wat ik doe qua werk? Ik denk dat je zeker versteld zult staan, maar hopelijk zeker waarderen. Het is nog steeds zeker een gozerswereld, en je moet stevig in je schoenen staan, sterk zo zeker mentaal als fysiek

Over jou: Een man die niet zomaar opgeeft bij de eerste mislukte poging. zeker een doorzetter, iemand die op zijn doel afgaat, en met zijn tanden erin blijft bijten. Sportief, vitaal, geen roker, Een goede dosis lol.
Ik ben soms zeker een harde tante zoals ze dat zeggen, dus enig tegengas is soms zeker nodig

sexdating zoeken