Parkeerplaats sex afspraak met: lexxx91 uit Sneek, Friesland

lexxx91

 • Naam: lexxx91
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 21 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Friesland
 • Woonplaats: Sneek
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: bruin
 • Haar: blond
 • Roken: Nee
 • Piercing: HBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Mijn ouders hebben vaak hoge verwachtingen van mijn. Ik ben nu HBO leerlinge en studeer om arts of verpleegkundige te worden. Helaas voor mijn ouders wil ik het laten vallen. De druk en stress wat het allemaal met zich meebrengt word ik helemaal gek van!
Van mijn ouders mocht ik nooit uitgaan en jongens waren helemaal niet zekerkom.
Nu ben ik zeker 21 jaar, maar sjeezus wat blijven mn ouders doordrammen. het is alleen omdat ik geen vaste baan heb naast mijn studie dat ik nog thuis woon. Anders was ik er na mijn geboorte zeker weggegaan! Maar ok, ze hebben zeker alles voor mij over dus…..

Over jou: Naja, ik woon dus nog thuis, en gezien mijn ‘fijne’ situatie kan ik echt niet iemand mee naar huis nemen!!
Dus als we iets tofs gaan doen samen, word dat bij jou of ergens anders.
En ja hoe stom het ook klinkt met mijn leeftijd, ik heb oprecht weinig ervaring met jongens,romances en noem maar op. Dus geniet er zeker ff rekening mee!

sexdating zoeken