Parkeerplaats sex afspraak met: Nel54 uit Brussel, Het Brussels Hoofdst

Nel54

 • Naam: Nel54
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 59 jaar
 • Land: Belgie
 • Provincie: Het Brussels Hoofdst
 • Woonplaats: Brussel
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: gezet
 • Ogen: bruin
 • Haar: grijs
 • Roken: Ja
 • Piercing: Universiteit
 • Tattoo: Nee

Over mij: Ik ben een stoute tante die graag grenzen op zoekt. Uitdagend de straat op gaan en sexafspraakjes maken in een hotel bijvoorbeeld.

Over jou: Vroeger maakte ik mij illusies over hoe mijn minnaars eruit moesten zien. Niemand is perfect en dat maakt het dan juist weer zeker. Het enige wat ik vraag is dat je net als ik zeker in ben voor een opwindend afspraakje. geheimhouding, goede hygiƫne en respect zijn vanzelfsprekend. Ook vrouwen zijn zekerkom om te contact opnemen!

sexdating zoeken