Parkeerplaats sex afspraak met: Sazules uit Antwerpen, Antwerpen

Sazules

 • Naam: Sazules
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 31 jaar
 • Land: Belgie
 • Provincie: Antwerpen
 • Woonplaats: Antwerpen
 • Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: blauw
 • Haar: donkerblond
 • Roken: Nee
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Ja

Over mij: Ik ben een creatieve en impusieve wijfie op zoek naar spannende lekkere contacten. Dit is open nieuw voor mij, maar ben zeker heel geinteresseerd wat ik hier ga tegenkomen. Ik ben een paar jaar geleden vanuit Amsterdam naar Antwerpen verhuisd voor mijn baan als Makeup artist. Ik reis dus best meer met mijn koffer vol met makeup. Ik werk meer met professionele dansers en acteurs.

Over jou: Ik ben zelf open creatief en zoek ook een creatieve man die mij spannende inspiratie geeft. Ik ben niet persé op zoek naar een gebondenheid, maar wil zeker graag daten en kijken hoe dat verder afloopt

sexdating zoeken