Parkeerplaats sex afspraak met: tiffany91 uit Amsterdam-Zuidoost, Noord-Holland

tiffany91

 • Naam: tiffany91
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 22 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Noord-Holland
 • Woonplaats: Amsterdam-Zuidoost
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: mager
 • Ogen: bruin
 • Haar: bruin
 • Roken: Nee
 • Piercing: Universiteit
 • Tattoo: Nee

Over mij: Ik woon op kamers in Adam ZO en studeer in Biologie in Wageningen maar ik kom uit Groningen, ik reis dus nogal wat af met die gele rakker. Maar het is de moeite waard hoor! Met al dat gereis en studeren heb ik alleen weinig tijd over om uit te gaan, waardoor ik weinig mooie boys ontmoet. Ik hoop daar op deze manier verandering in te kunnen brengen.

Over jou: Ik heb niet echt een type waar ik op val, ik kan dus ook niet zeggen dat je zwart haar moet hebben of groene ogen of zo, als je leuk bent, ben je leuk en they come in all different forms 😉

sexdating zoeken