Parkeerplaats sex afspraak met: VforVictory uit Lelystad, Flevoland

VforVictory

 • Naam: VforVictory
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 25 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Flevoland
 • Woonplaats: Lelystad
 • Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: blauw
 • Haar: blond
 • Roken: Nee
 • Piercing: HBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Tja, wat kan ik over mijn gebondenheid zeggen…. mijn vriend waarmee ik samenwoon is nogal een puber. Hij geeft zijn cash uit aan games en starwars lego. Hij heeft een kamer helemaal ingericht met een computer, playstation en lego! Uren achter elkaar zit hij in dat hok. Ik kan me niet herinneren wanneer we samen op de bank leuk tv hebben gekeken, of een film! En als we een keer leuk uit willen gaan heeft meneer OF geen tijd of geen cash!
Ik ben het een beetje zat en wil hier een echte kerel ondervinden kennen die mij de aandacht geeft die ik verdien!

Over jou: Een volwassen man, misschien meot ik zoeken naar iemand die een stuk ouder is dan mij. Of zijn er echt kerels van mijn leeftijd die zeker een beetje normaal zijn? Meld je dan zsm e manjes bij mij aan!!!

sexdating zoeken