Parkeerplaats sex date met: AstridKlaassen uit Baarle-Nassau, Noord-Brabant

AstridKlaassen

 • Naam: AstridKlaassen
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 63 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Noord-Brabant
 • Woonplaats: Baarle-Nassau
 • Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: grijs
 • Haar: blond
 • Roken: Nee
 • Piercing: middelbare school
 • Tattoo: Nee

Over mij: Mijn vriendinnen zeggen dat ik een leuke mokkel ben en zelf vind ik dit ook zeker. Hoe zeker ik thuis genoeg aan mijn trekken kom wil ik toch eens iets buiten de deur proberen. Ik zoek daarom een regelmatig contact met een leuk iemand die weet waar Abraham de mosterd haalt. Ik zoek geen one night stands

Over jou: Mijn voorkeur gaat uit naar een man die ook getrouwd is. Tatoeages vind ik nog zeker ok maar piercings zijn echt niet mijn ding en iemand met deze dingen op zijn lijf kan zich de moeite besparen om te contact opnemen. reinheid en geheimhouding stel ik zeker zeer op prijs.

sexdating zoeken