Parkeerplaats sex date met: CariceW uit Amsterdam, Noord-Holland

CariceW

 • Naam: CariceW
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 46 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Noord-Holland
 • Woonplaats: Amsterdam
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: gezet
 • Ogen: bruin
 • Haar: donkerblond
 • Roken: Nee
 • Piercing: HBO
 • Tattoo:

Over mij: Waar zal ik beginnen. Ik werk in de uitvaart business. Niet echt een vrolijk beroep zou je denken. Nee, ik ben meestal omringt met verdrietige nabestaanden. De doden zeggen niets. Met mijn collega’s kan ik zeker flink lachen. We hebben allemaal een soort zwartgallige lol. Moet ook zeker, anders geniet je het niet vol. Mijn agenda is vaak bleu. Toch probeer ik juist na mijn werk genoeg te ontspannen en vooral van het leven te genieten. Het feit dat we allemaal niet het eeuwige leven hebben, word ik iedere dag weer aan herinnert.

Over jou: Ik ben een dikke meid met prachtige rondingen die graag met haar body pronkt. Lekker uitdagen en teasen. Ik vind het leuk om je een sexy striptease te geven als opwarmertje bijvoorbeeld. Spreekt je dat aan? Als je nou heel lief voor me bent, zal ik misschien ook voor jou een sexy striptease opvoeren. En als toetje misschien een lapdance? X0X0

sexdating zoeken