Parkeerplaats sex date met: ClaudiaKan uit Geel, Antwerpen

ClaudiaKan

 • Naam: ClaudiaKan
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 56 jaar
 • Land: Belgie
 • Provincie: Antwerpen
 • Woonplaats: Geel
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: bruin
 • Haar: bruin
 • Roken: Ja
 • Piercing:
 • Tattoo: Nee

Over mij: Ik ben er zeker weer eens aan toe een mooie man in mijn leven te hebben. Ik ga hier niet opsommen aan zekerke hoogdravende voorwaarden je allemaal moet voldoen want dat eisenpakket gooien we toch supersnel overboord zodra we de chemie voelen.

Dus of je nou dik of dun of klein of groot bent, het is van ondergeschikt belang!

Over jou: Ik houd van grappige, beschaafde, rustige en gevoelige kerels die ook kunnen luisteren en niet alleen maar oeverloos over zichzelf lullen!

Samenwonen staat niet op mijn verlanglijstje! En oh ja kerels….als je iemand zoekt waar je mee wilt bergbeklimmen; diepzeeduiken; de marathon lopen of salsa dansen…..sla mij dan alsjeblieft over hahaha!

Zie graag een plaatje.

sexdating zoeken