Parkeerplaats sex date met: Februari uit Achthuizen, Zuid-Holland

Februari

 • Naam: Februari
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 53 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Zuid-Holland
 • Woonplaats: Achthuizen
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: bruin
 • Haar: bruin
 • Roken: Nee
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Hallo ik ben Annemijn

Naar zeggen ben ik een zelfstandige, vrolijke, eerlijke, gezellige vrouw.
Ik zou mijn best gelukkige leventje toch graag met iemand willen geven.
Want alleen is toch maar alleen.
Iedereen wil toch zeker warmte, genegenheid, liefde, af en toe een arm om je heen, enz.
Ik geniet van gezelligheid, maar ook van rust.

Er wordt altijd gezegd dat ik erg lief ben, maar ik kan ook een pittige tante zijn als dat nodig is. lol, eerlijkheid, respect en ieder in zijn waarde laten vind ik erg belangrijk.

Over jou: Ik zou graag een mooie een mooie man willen ontmoeten, waar ik mooie dingen mee kan ondernemen, zoals leuk uit eten gaan, romantisch weekendje weg, lekker tegen elkaar aan met een vinootje en een hapje op de bank, ergens een leuke band luisteren of naar een 70/80 party, terrasje zitten.
Ik zou het leuk vinden als een man, lief, lang, leuk, leuk, eerlijk en attent is, lol heeft, en af en toe prettig gestoord is maar van een goed conversatie geniet. Iemand waar ik mee kan lachen en huilen.

sexdating zoeken