Parkeerplaats sex date met: Jayna uit Bergen op Zoom, Noord-Brabant

Jayna

 • Naam: Jayna
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 42 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Noord-Brabant
 • Woonplaats: Bergen op Zoom
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: bruin
 • Haar: blond
 • Roken: Nee
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Hi daar! Leuk dat je op mijn profiel hebt geklikt! Ik ben Jenna. Ik ben het prachtige product van een Poolse mama en een hollandse vader. Mijn vader leerde mijn mama kennen tijdens zijn reizen naar Polen voor werk. Hij werd verliefd, zij zwanger en ze immigreerde naar Nederland. Het huwelijk heeft helaas niet lang stand gehouden maar gelukkig heb ik met allebei mijn ouders een goede band.

Over jou: Zelf ben ik inmiddels ook alleenstaand. Ik voel me niet eenzaam maar heb zeker gebrek om af en toe in iemand zijn armen te kruipen. zekerke man komt mij eens heerlijk knuffelen?

sexdating zoeken