Parkeerplaats sex date met: KinkyLaura uit Bornem, Antwerpen

KinkyLaura

 • Naam: KinkyLaura
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 36 jaar
 • Land: Belgie
 • Provincie: Antwerpen
 • Woonplaats: Bornem
 • Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
 • Lichaamsbouw: gezet
 • Ogen: bruin
 • Haar: gekleurd
 • Roken: Nee
 • Piercing: HBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Laura zoekt. Ja ik ben Laura en ik zoek en zoek in alle hoeken. Een lekkere man die valt op lekker vol. Ik heb een vol body en voel mezelf gewoon een stuk lekkerder op mijn eigen manier. Ik geniet niet van moeilijk doen en ook absoluut niet van types die denken dat ze iets te eisen hebben. Ik weet wat ik wil en dat ga ik ook doen. Ik vind voorspel het belangrijkste wat er is. Daarin moet toch zeker zeker iets gebeuren wat een klein beetje extra is. Ik geniet namelijk ook van geil. Lekker een knijper op mijn tepels. Of je hand die stevig in mijn ass knijpt. De rest raad maar………………….

Over jou: opwindend en openstaan voor SM, Je vind een stevige mevrouw normaal en houd zeker van wat pondjes teveel . Voorspel is een must en je hebt ook zeker iets ervaring met SM eventueel de spullen heb ik maar ik nodig je zeker uit je eigen dingen ook mee te nemen. Kan het alleen maar leuker maken.

sexdating zoeken