Parkeerplaats sex date met: Novak uit Amsterdam, Noord-Holland

Novak

 • Naam: Novak
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 21 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Noord-Holland
 • Woonplaats: Amsterdam
 • Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen:
 • Haar: donkerblond
 • Roken:
 • Piercing:
 • Tattoo:

Over mij: Ik ben vanuit Tsjechiƫ naar Nederland gekomen om Nederlands te studeren. Om de kosten te drukken werk ik daarnaast parttime in een winkel. Vroeger wilde ik vaak ballerina worden. Ik weet nog niet wat ik wil gaan doen na mijn studie maar ik heb nog even de tijd om daar over na te denken.

Over jou: Ik zoek mooie jongens om mee te daten en te stappen. Heb inmiddels al een vriendenclubje om mij heen verzameld maar niemand om ook intiem samen dingen te geven. Daarnaast mis ik ook mijn landgenoten.

sexdating zoeken