Parkeerplaats sex date met: Saaileven uit Heerlen, Limburg

Saaileven

 • Naam: Saaileven
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 54 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Limburg
 • Woonplaats: Heerlen
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: blauw
 • Haar: blond
 • Roken: Nee
 • Piercing: HBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Misschien op zoek naar een maatje voor het leven die zijn wilde haren zo`n beetje zeker kwijt is en eerlijk kan zijn met het motto: alles is bespreekbaar !!
Schrikt het je af dat ik al kinderen heb, geen nood…ze zijn allang het huis uit.
Ik ben ook absoluut niet materialistisch en geniet van simpel…
Heb een leuke grote woning waar ik mij heel erg thuis voel en ingericht naar mijn simpele maar toch indrukwekkende stijl.
Tja en alles staat nu een beetje leeg en eenzaam…. met andere woorden, mijn leven word een beetje saai. Niet dat ik geen vrienden of kennissen heb, maar die wil ik niet vaak over de vloer hebben en wil ik ook niet alles mee geven.

Over jou: vrolijk, spontaan en redelijk wat lol. beetje maf op zijn tijd. geniet van eerlijkheid en lekker direct. gozers die in t bezit zijn van een enorm groot ego “kijk zeker verder, ik kan er niks mee”. evenmin met gozers die de nijging hebben om te gaan claimen en denken dat je 24/7 beschikbaar moet zijn voor hun. verder kun je t gewoon proberen ……… 😉

sexdating zoeken