Parkeerplaats sex dating met: JOke64 uit Borsbeke, Oost-Vlaanderen

JOke64

 • Naam: JOke64
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 49 jaar
 • Land: Belgie
 • Provincie: Oost-Vlaanderen
 • Woonplaats: Borsbeke
 • Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: blauw
 • Haar: donkerblond
 • Roken: Ja
 • Piercing: HBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Ik ben een mokkel uit Oost Vlaanderen op zoek naar een man tussen die volop in het leven staat en geen uitdaging uit de weg gaat. zou het leuk vinden om een mooie moderne sportief uitziende man te ondervinden kennen.voor iets oprecht, hoop ook dat het hier oprecht is want op de meeste sites is het bagger. Ben zelf een sportief uit ziende mokkel van 49. Ik heb een dochter van 18 die inmiddels de deur uit is.

Over jou: Ik zoek dus een uitdagende en fitte man. eerlijk, leuk en tikkeltje lol. Graag alleen gemeende respons en geen image van je zelf geen reactie van mij .

sexdating zoeken