Parkeerplaats sex dating met: Morianne uit Anderlecht, Het Brussels Hoofdst

Morianne

 • Naam: Morianne
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 66 jaar
 • Land: Belgie
 • Provincie: Het Brussels Hoofdst
 • Woonplaats: Anderlecht
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: blauw
 • Haar: blond
 • Roken: Nee
 • Piercing: HBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Ik ben een 66 jarige juffrouw die van gezelligheid geniet en ook goed alleen kan zijn. Mijn werk lag in de reiswereld en houd dan ook erg van reizen. Het liefst met een camper of boot er heerlijk op uit trekken. Plannen maken of op de bonnefooi: ik vind het allemaal fijn.
Ik ben dol op het water en zeil graag. ’s Winters zou ik graag de kou ontvluchten en een paar weken in een warm land verblijven.
Ik tafeltennis (recreatief) en schilder wat. Ik houd erg van dieren, ben vegetarier, sport graag en verveel me zelden.

Over jou: Ik zoek een oprechte, hartelijke, intelligente man, met een brede belangstelling, waar ik ook een goed conversatie mee kan voeren over van alles. zekerke lekkere, vriendelijke, fitte, gezellige, zorgzame man ( zeker wat meer gevraagd misschien..) vindt deze beknopte impressie genoeg om eens nader kennis te maken en te ondervinden of er een vonk is?

sexdating zoeken