Parkeerplaats sex dating met: Riet69 uit Arnhem, Gelderland

Riet69

 • Naam: Riet69
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 40 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Gelderland
 • Woonplaats: Arnhem
 • Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: blauw
 • Haar: blond
 • Roken: Nee
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Hoe ik mezelf omschrijf? Een levensgenieter eerste klas. Een goede mix tussen impulsief en geordend die op de werkvloer 100% gemeend is. Mijn werk is erg belangrijk voor mij. Buiten werk is er ruimte voor gezelligheid, liefde en passie. Ik heb geen kinderen en een scheiding achter de rug. Momenteel ben ik ook niet opzoek naar een vaste gebondenheid tenzij m’n gevoel wat anders zegt.

Over jou: Intelligentie, doorzettingsvermogen en toewijding zijn eigenschappen die ik erg waardeer. Je hebt een goede baan en wanneer je aan het werk bent zet je je volledig in. Maar geplande vrije dagen kun je het werk los laten. Fysiek en uiterlijk kom je goed voor de dag en hecht hier grote waarde aan. Dat die ik namelijk ook!

sexdating zoeken