Parkeerplaats sex met: Egotripster uit Sneek, Friesland

Egotripster

 • Naam: Egotripster
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 30 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Friesland
 • Woonplaats: Sneek
 • Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: blauw
 • Haar: gekleurd
 • Roken: Nee
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: mama van 2 mooie jongens is het moe om alleen te zijn. Oké, ik heb mijn kinderen zeker. Maar als ze in bed liggen is het dan toch zeker stil en eenzaam. Ik hoop binnenkort die eenzame momenten te kunnen opvullen. En zoek een gebondenheid

Over jou: Ben jij de man van mijn dromen met wie ik leuke herinneringen op kan bouwen en die geen bezwaar heeft tegen het feit dat ik kids heb? Stuur me een berichtje en laten we zien wat we voor elkaar kunnen betekenen.

sexdating zoeken