Parkeerplaats sex met: JikkeSloot uit Sneek, Friesland

JikkeSloot

 • Naam: JikkeSloot
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 28 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Friesland
 • Woonplaats: Sneek
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: bruin
 • Haar: blond
 • Roken: Nee
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: ik ben wat fanatieker dan de rest van mijn vriendinnen. niet echt een buitenbeentje, al hoe zeker, soms voelt het zeker zo. Zij zijn een stuk braver dan ik. En helaas zijn de jongens ook zo. Niet tegen brave jongens, waar die heren hier zijn een wilde wijfie als mij niet gewend. En dat in SNEEK?! De wildste stad van Friesland!!!!

Over jou: leuk, wild, grote bek, allemaal niet verkeerd. Goed bepakt maar zeker onbehaarde daar beneden hahaha!
Ik heb ooit is met een kerel gehad, bleek getrouwd te zijn. Ok, ben ik neit zo’n voorstander van. Of je moet een goeie reden hebben om getrouwd te zijn :p

sexdating zoeken