Parkeerplaats sex met: StiekemNuZoeken uit Collendoorn, Overijssel

StiekemNuZoeken

 • Naam: StiekemNuZoeken
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 43 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Overijssel
 • Woonplaats: Collendoorn
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: grijs
 • Haar: blond
 • Roken: Ja
 • Piercing: HBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Ik ging scheiden omdat ik viel voor een andere man. Alleen, begint deze verhouding ook te vervelen. Trouw zijn is niet mijn sterkste kwaliteit. En mijn best ervoor doen, nee niet bepaald. Ik doe gewoon wat mij het beste uitkomt en op dit moment is dat weer eens een mooie man te ondervinden kennen voor wat meer spanning en spanning. Liefst discreet, want zo ben ik ook weer zeker.
Ik ben blond, leuk, geniet zeker van een praatje maken. Ben zeker wat direct en zeg wat ik niet lekker vind.

Over jou: Ik wil het graag discreet houden. Ik zoek daarom iemand die misschien zelf in een romance zit, die het kan begrijpen, ervaring mee heeft. Maar het is geen pre.
Je moet zeker enig fantasie hebben als het gaat om seksuele handelingen.
En alsjeblieft, word niet verliefd. Je zal dan alleen maar pijn leiden.

sexdating zoeken