Parkeerplaats sexafspraak met: Ashantigy uit Meppel, Drenthe

Ashantigy

 • Naam: Ashantigy
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 24 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Drenthe
 • Woonplaats: Meppel
 • Lengte: tussen de 1.50 en 1.60
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: bruin
 • Haar: donkerblond
 • Roken: Nee
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Fitness instructrice van beroep, hoop in de toekomst mn eigen school te kunnen beginnen,. maar daarm oet ik nog wat diploma’s voor halen.
24 jaar, dus tijd zat hahaha
ja, ik krijg zeker meer bekijks, maar altijd van vrouwen, en daar ben ik niet zo van. En de boys? Die durven niet, gezien ze dan een bobbel in de broek krijgen die overduidelijk is te zien 😉 Tja, dan sta je daar ook niet al te gemakkelijk…,,
maar ik zelf ben ook niet op zoek naar een mega fitte man, dan zoek ik liever iemand die precies het tegenovergesteld is van mijn eigen mentaliteit, gewoon om het lekker opwindend en interessant te houden.
Mijn exen waren allemaal van die bodybuilder macho’s, god dat kwam mij zo altijd de keel uit. Genoeg van dat soort kerels!!!

Over jou:

sexdating zoeken