Parkeerplaats sexafspraak met: GekSletje uit Anderlecht, Het Brussels Hoofdst

GekSletje

 • Naam: GekSletje
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 31 jaar
 • Land: Belgie
 • Provincie: Het Brussels Hoofdst
 • Woonplaats: Anderlecht
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: grijs
 • Haar: gekleurd
 • Roken: Ja
 • Piercing:
 • Tattoo: Ja

Over mij: Ik ben al een tijdje bezig om het zo maar te zeggen, maar niet iedereen heeft interesse in beschadigde goederen om het grofweg te zeggen. Na een verschrikkelijke verhouding van 5 jaar met een agressieve man, gevlugt met mijn dochtertje naar een Blijf van mijn lijf huis. Daar heb ik 1 jaar gezeten en daarna verhuisd naar de andere kante van het land. Eindelijk alles weer op orde. Eigen woning, spannende baan, spannende kennissen die mij allemaal door dik en dun helpen. Je snapt waarschijnlijk zeker dat ik met zo’n een geschiedenis niet met mijn gelaat volop in zicht wil komen. Voor mij nogal een groot risico.

Over jou: Iemand met wie ik behalve goed kan kletsen, het ook onwijs plezierig mee kan hebben. Een goeie match, elkaar alles kunnen vertellen. Elkaar goed kunnen vertrouwen. Ik ben niet iemand die zo geterroriseerd is door haar ex, dat ze niet door een man aangeraakt durft te worden. Ik heb mijzelf goed kunnen verweren en heb vaak goed mijn mannetje kunnen staan

sexdating zoeken