Parkeerplaats sexafspraak met: MijnFeestje uit Mechelen, Antwerpen

MijnFeestje

 • Naam: MijnFeestje
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 37 jaar
 • Land: Belgie
 • Provincie: Antwerpen
 • Woonplaats: Mechelen
 • Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: bruin
 • Haar: blond
 • Roken: Ja
 • Piercing: HBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Ik weet niet zo goed waar te beginnen over mijzelf! Ik denk dat ik zeker een boek over mijzelf kan schrijven. Zoveel ervaringen, zoveel kanten over mijzelf, zoveel dingen die ik zou willen ontdekken…
Zoveel dingen die ik zou willen doen!

Maar ik zal vertellen waarom ik hier ben. levensjaren terug was ik echt een suffe huisvrouwtje, lange jurken enz. tot ik een mooie wijf tegen het lijf liep die echt mijn ogen opende en een hele andere wereld liet zien.
Ik ging anders kleden, ging meer uit, genieten van alles…. En niet dat saaie ‘ik geniet van het leven blablabla’ Nee, dit was genieten alsof ik weer 18 was, de tijd dat ik achterna werd gezeten door de jongens (en leraren)…

En nu geniet ik daar weer van, mijn body en leven vol positieve energie. Weer uitgaan, lekker stappen met vriendinnen, de leukste en hipste kleding kopen.

Over jou: Een lekkere spontane gozer. Leeftijd? onbelangrijk denk ik, Je bent zo oud als je je voelt, dus ik ga uit van een jonge god.
Een spraakzaam een gezellige type zoals ik. Goed gevoel voor lol. Romantisch, maar ook ondeugend en opwindend

sexdating zoeken