Parkeerplaats sexafspraak met: SlimmeShady uit Almere, Flevoland

SlimmeShady

 • Naam: SlimmeShady
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 24 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Flevoland
 • Woonplaats: Almere
 • Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: blauw
 • Haar: gekleurd
 • Roken: Ja
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Ja

Over mij: Ik ben 24, werk fulltime en probeer daarnaast in mijn vrije tijd zoveel mogelijk leuke dingen te doen. Zo ben ik dol op uit eten of leuk even borrelen in de stad. Daarnaast probeer ik regelmatig te sporten en vind ik het af en toe ook heerlijk om even helemaal niets te hoeven en lekker op de bank te hangen.

Over jou: ik zoek een lekkere man via het internet. leuk, niet al te oprecht, iemand met lol, beetje stoer, muzikaal. hoeft niet al te intellectueel te zijn haha, ben ik stiekem ook niet

sexdating zoeken