Parkeerplaats sexafspraak met: toettjeh uit Knokke-Heist, West-Vlaanderen

toettjeh

 • Naam: toettjeh
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 47 jaar
 • Land: Belgie
 • Provincie: West-Vlaanderen
 • Woonplaats: Knokke-Heist
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: blauw
 • Haar: donkerblond
 • Roken: Nee
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Ik ben een echte seksliefhebster, kan er niet genoeg van krijgen. Helaas mijn sexpartner weer zeker, dus probeer ik via dit medium in contact te komen met gebonden of ongebonden boys om eens lekker een opwindend sexafspraakje te beleven.
Ik ben openhartig wat ik precies verlang en waar ik van geniet. Energiek, leuk en spontaan. Doe graag dingen wat ik nog nooit heb gedaan. Bijvoorbeeld van de zomer een cruise van 10 dagen, nog nooit gedaan en een week van te voren dacht ik, JA! Nu ga ik!
En om eerlijk te zijn, ik heb er echt van genoten. Helaas was mijn sexpartner ook mee, want ik wil niet weten wat ik mezelf zou hebben uitgespookt als ouwe vrijster op een cruise schip hahaha

Over jou: Ik ben niet specifiek op zoek naar een bepaalde man, zolang hij geniet van sex met een wijfie zoals mij en daar interesse in heeft, is dat voor mij al genoeg. Je hoeft niet extreem sociaal te zijn, of een enorme prater. Ik weet, stille wateren diepe gronden, dus stille heren moeten dan zeker enorm goed presteren in bed! Maar dit wil ik zeker voor mij zelf meemaken aub!!!

sexdating zoeken