Parkeerplaats sexdating met: AngelSkylar uit Turnhout, Antwerpen

AngelSkylar

 • Naam: AngelSkylar
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 43 jaar
 • Land: Belgie
 • Provincie: Antwerpen
 • Woonplaats: Turnhout
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: grijs
 • Haar: donkerblond
 • Roken: Nee
 • Piercing:
 • Tattoo: Nee

Over mij: ik heb heel wat ervaringen met kerels, 50/50 wat betreft de kans van slagen. de laatste keer was helaas niet geslaagd. iemand die ik had ondervinden kennen via een goeie schatje…. nou bedankt!! hahaha
Ze heeft me sites zoals deze vaak afgeraden, maar nu de zoveelste man via haar weer niks was voor mij, ga ik toch maar eigenwijs zijn en hier maar op zoek gaan naar de juiste man? Of iemand die er in de buurt komt?

Over jou: Alles wat ik tegen mijn schatje vertelde hoe mijn ideale man eruit moest zien, is vaak verkeerd door haar geimprementeerd. Dus ik ga nu ook niks neerzetten in het geval het ook door de heren verkeerd word begrepen haha

sexdating zoeken