Parkeerplaats sexdating met: GiGi199012 uit Rotterdam, Zuid-Holland

GiGi199012

 • Naam: GiGi199012
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 23 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Zuid-Holland
 • Woonplaats: Rotterdam
 • Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: bruin
 • Haar: bruin
 • Roken: Ja
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Ik ben een juffrouw die een tijd terug verhuist is van Utrecht naar Rotterdam. Hier heb ik mijn opleiding gedaan voor agente. Een paar maand terug heb ik mijn opleiding afgerond als agente en mag ik aan het werk. Ik vind het geweldig werk en je hoeft niet bang te zijn als je me mailt dat ik je een bekeuring stuur. Stel je voor wat ik nog meer zou kunnen met een stel handboeien, opwindend toch?

Over jou: Zie je het zitten om met een agente sex te hebben dan ben je bij mij aan het juiste adres, bang zijn voor een boete hoef je niet te zijn alleen met de handboeien wil ik zeker wat dingen met je kunnen doen. Ben je een beschaafde jongeman en het liefst zonder crimineel verleden dan wil ik jou in de boeien slagen,
Je hebt waarschijnlijk al zeker door wat ik hier zoek, geen verhouding hoor!

sexdating zoeken