Parkeerplaats sexdating met: IsditLiefde uit Antwerpen, Antwerpen

IsditLiefde

 • Naam: IsditLiefde
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 23 jaar
 • Land: Belgie
 • Provincie: Antwerpen
 • Woonplaats: Antwerpen
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: gezet
 • Ogen: bruin
 • Haar: blond
 • Roken: Nee
 • Piercing: HBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Ik ben een jonge behoorlijk zelfstandige juffrouw die graag een toffe man zou ondervinden kennen om eens mee weg te gaan en misschien later meer.
Je vraagt je waarschijnlijk na dit standaard praatje zeker af of ik zo’n onnozel grietje zonder inhoud ben? Nee dat zou ik zo niet zeggen. Ik babbel graag en meer (soms zelfs ietsiepietsie te meer) Kan best zeker over meer onderwerpen meepraten, van politiek over sport en ja waarschijnlijk ook romantiek.

Over jou: Wat zoek ik dan in een man? Een maatje. Iemand die het ziet zitten samen met mijn “Carpe diem” voort te zetten. Uiterlijk en leeftijd zijn voor mij niet echt van belang. Hoewel een knap snoetje waarschijnlijk vaak mooi meegenomen is.

sexdating zoeken