Parkeerplaats sexdating met: Jesspink uit Amersfoort, Utrecht

Jesspink

 • Naam: Jesspink
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 21 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Utrecht
 • Woonplaats: Amersfoort
 • Lengte: tussen de 1.50 en 1.60
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: grijs
 • Haar: donkerblond
 • Roken: Ja
 • Piercing: middelbare school
 • Tattoo: Ja

Over mij: Sinds een jaar mijn eerste vaste baan, sinds 1 maand mijn eigen woning. Enige nadeel is dat vlak nadat ik mijn eigen woning kreeg, mijn ex mijn beste schatje zwanger maakte en er vandoor ging.
Maar hey, who gives a fuck about ex’s anyway hahaha!!! Ik niet meer in ieder geval!

maar de reden DAT ik hier ben? Ik wil eens wat anders proberen, met een oudere man om eerlijk te zijn. Nee, ik heb geen daddy isseus, maar mijn ervaring met jongens van mijn eigen leeftijd zijn niet bepaald onwijs :-/

Schijnt dat dat anders is met gozers die ouder zijn, volwassener, meer ervaring, noem maar op….

En als het testje slaagt? Dan zit er zeker meer in denk ik.

Over jou: liefst iemand ouder dan mij. kep er weinig ervaring mee, maar ik wil het echt een keertje proberen.

sexdating zoeken