Parkeerplaats sexdating met: LenaDeen uit Groningen, Groningen

LenaDeen

 • Naam: LenaDeen
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 39 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Groningen
 • Woonplaats: Groningen
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: bruin
 • Haar: bruin
 • Roken: Nee
 • Piercing: HBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Hi, Ik ben Lena, 39 jaar en op zoek naar een leuk man van rond mijn leeftijd.
Ik ben een positief en vrolijk persoon. Mijn leven is gevuld met mijn werk. Sinds kort werkzaam voor een heel leuk nieuw bedrijf. Kortom ik geniet van mn werk. Ik heb een echte niet lullen maar poetsen mentaliteit. Daarnaast vind ik vriendschap heel belangrijk.

Over jou: Het lijkt mij heel leuk als ik in contact kan komen met een ondernemende, succesvolle, intelligente, mooie, ambitieuze man met meer lol. Want geven is mooier. En als je kan geven kan je ook vermenigvuldigen 😉 zonder image hoef je niet te contact opnemen hoor!

sexdating zoeken