Parkeerplaats sexdating met: Liesaaaaa uit De Heen, Noord-Brabant

Liesaaaaa

 • Naam: Liesaaaaa
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 24 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Noord-Brabant
 • Woonplaats: De Heen
 • Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: bruin
 • Haar: bruin
 • Roken: Nee
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Hallo! Ik ben Lisa, 24 jaar. Ik ben spontaan, eerlijk, vrolijk, eigenwijs en ik geniet er van om te reizen. Daarnaast vind ik het leuk om uit te gaan, kroeg, bios en of theater. Ook mag ik graag bank hangen. Zelf een filmpje kijken, muziek luisteren. Daarnaast als het lekker weer is vind ik het ook fijn om lekker naar een meertje te gaan of een plas in de buurt en daar zwemmen. Terrasje pakken of gewoon in het gras zitten met een goed flesje wijn en een stel goede vrienden of met jou waarschijnlijk… TJa en wat zoek ik in een gast? ….

Over jou:

sexdating zoeken