Parkeerplaats sexdating met: Shae uit Delft, Zuid-Holland

Shae

 • Naam: Shae
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 32 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Zuid-Holland
 • Woonplaats: Delft
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: bruin
 • Haar: zwart
 • Roken: Nee
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Ja

Over mij: Dol op Surinaams eten, ook al kom ik oorspronkelijk uit Zuid-Afrika. Gek op salsa muziek en dansen. Een vrolijke mevrouw die ook graag anderen opvrolijkt.
Maar soms heb ik ook zeker wat vrolijkheid nodig.
Het is niet zo lang uit met mijn ex, en helaas heeft hij een behoorlijke impact op mij gehad. Het liefste wat ik zou willen is om dat allemaal achter de rug te hebben en verder te gaan met mn spannende leven.

Over jou: Om te zeggen dat ik meteen in het liefdesbootje wil stappen is misschien wat overdreven. Ik ben dan zeker op zoek naar iets leuks, maar ik wil rustig aan beginnen. We zien zeker wat de toekomst brengen zal. Maar elkaar beter ondervinden kennen, uit eten, bioscoop, het gebruikelijke, daar ben ik zeker van. En met dit weer is een terrasje pakken ook geen slecht idee

sexdating zoeken