Parkeerplaats sexdating met: Zomers1973 uit Venlo, Limburg

Zomers1973

 • Naam: Zomers1973
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 39 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Limburg
 • Woonplaats: Venlo
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: grijs
 • Haar: blond
 • Roken: Nee
 • Piercing: HBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Zal ik wat lulligs vertellen wat ik heb gedaan? Deze plaatje op mijn profiel is gemaakt door mijn voormalige vriend, met de gedachte de plaatjes te gebruiken voor internet daten. Ik was hem al een tijdje zat, maar hij wist van niks. Ja, noem mij maar een bitch, maar wie weet ga jij nog uit met deze bitch.
Ik weet zeker dat de kerels hier absoluut niet moeilijk gaan doen om een wijfie die kerels eventueel gebruikt voor seks. kerels vragen er zelf om weet ik uit ervaring.

Maar ik probeer de kerels niet in hun gevoelige plek te trappen. Ik ben hier waarschijnlijk ook om gezellige ervaring op te doen. Af en toe een date, uit eten en meer. En dan weet ik al waar de kerels aan denken als ik zeg “…en meer”.

Mag de beste man winnen en mij een lekkere tijd bezorgen

Over jou: lekkere boys , niet te oprecht. Ik ben niet, maar dan ook NIET op zoek naar een spannende liefde. Een gebondenheid kun je op meerdere manieren opvatten, en daar mag een lat- of sex gebondenheid zeker tussen staan.
one night stands zijn meer dan zekerkom

sexdating zoeken