Parkeerplaats vreemdgaan met: Daisy87 uit Beek, Gelderland

Daisy87

 • Naam: Daisy87
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 26 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Gelderland
 • Woonplaats: Beek
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: bruin
 • Haar: bruin
 • Roken: Nee
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Sinds een paar maanden heb ik een spannende baan en een eigen huis. Het enige wat nog mist in mijn ” spannende” leven is een gebondenheid. Ik ben op zoek naar iemand die ook voor een oprechte gebondenheid wil gaan. Ik ben zelf behoorlijk sportief, dus het zou leuk zijn als jij dat ook bent. Verder zoek ik iemand waar ik op een gelijkwaardig niveau mee kan babbelen. Verder heb ik een motor waar ik met mooi weer lekker op kan toeren.

Over jou: Ik ben op zoek naar een mooie fitte man. geniet er zelf zeker van om lekker sportief bezig te kunnen zijn. Wil je meer weten vraag het gewoon.

sexdating zoeken