Parkeerplaats vreemdgaan met: Dolfeintje uit Den Haag, Zuid-Holland

Dolfeintje

 • Naam: Dolfeintje
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 20 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Zuid-Holland
 • Woonplaats: Den Haag
 • Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: bruin
 • Haar: bruin
 • Roken: Nee
 • Piercing: HBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Hoewel ik als een van mijn hobby’s ‘schrijven’ heb opgegeven, moet ik toegeven dat ik het toch knap lastig vind om hier iets over mijzelf te schrijven. Ik ben nog niet helemaal overtuigd van sites als deze… Eigenlijk ben ik hopeloos romantisch ingesteld (jaja, ’t is heus), maar ik dacht: waarom ook niet. In verband met het vreselijke cliché over niet geschoten enzo… Ben geinteresseerd of er heren zijn die mij kunnen overtuigen van het internetdaten 😉

Over jou:

sexdating zoeken