Parkeerplaats vreemdgaan met: NotreDame uit Brussel, Het Brussels Hoofdst

NotreDame

 • Naam: NotreDame
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 26 jaar
 • Land: Belgie
 • Provincie: Het Brussels Hoofdst
 • Woonplaats: Brussel
 • Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: bruin
 • Haar: bruin
 • Roken: Nee
 • Piercing:
 • Tattoo: Nee

Over mij: Het schrijven van zo’n tekstje is al niet direct een hobby van mij… 🙂 Ik ga liever eens naar een filmpje, concert of op stap met vrienden. Soms druk, maar weet het goed te combineren. Vooral omdat ik toch zeker een bewust eenzame wijfie ben.

Over jou: Via deze website hoop ik iemand te vinden met wie het klikt (heb ik soms zeker moeite mee). Iemand die een gevoel voor lol heeft (van flauwe moppen tot sarcasme…. 🙂 iemand die graag op reis gaat, maar niet alleen maar aan het strand wil liggen…

Hopelijk tot binnenkort!
Sandra

sexdating zoeken