Parkeerplaats vreemdgaan met: Sexpress uit Woerden, Utrecht

Sexpress

 • Naam: Sexpress
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 58 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Utrecht
 • Woonplaats: Woerden
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: bruin
 • Haar: blond
 • Roken: Nee
 • Piercing: HBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Hallo

Mijn man en ik zijn niet zo zeer van het naaktlopen, maar vinden het zeker enorm opwindend om op geile locatie stoute dingen te doen. Nu is dat alleen nog elkaar een beetje opwindend fotograveren, maar ik zou ik graag sex willen hebben op deze openbare plekjes. maar je raad het al, mijn man is daar niet zo’n liefhebber van.
Dus buiten zijn weten om, ben ik op zoek naar een man die dit zeker met mij wil ervaren. Graag discreet, want ik heb geen zin in gelazer met mijn man!

Over jou: Uiterst Discreet!

Ben jij een gedurfde man die geen hete uitdaging uit de weg gaat? Die zin heeft in een meegaande en gedurfde lady, haar te nemen op publieke plekken, bos, duinen, maar ook druk bezochte plekken? Discreet en anoniem!?
Graag zsm een reactie, alleen gemeende waarschijnlijk!

sexdating zoeken