Parkeerplaats vreemdgaan met: Wanneer uit Baarle-Hertog, Antwerpen

Wanneer

 • Naam: Wanneer
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 30 jaar
 • Land: Belgie
 • Provincie: Antwerpen
 • Woonplaats: Baarle-Hertog
 • Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: bruin
 • Haar: bruin
 • Roken: Ja
 • Piercing: middelbare school
 • Tattoo: Ja

Over mij: Ik heb al meer dan 5 jaar hetzelfde baan (klotebaan). helaas zit ik ook al mee dan 5 jaar met de zelfde man. 4 jaar getrouwd nu. Op werk heb ik geen motivatie en thuis helemaal niet. Ik ben gewoon een wijf die de deur uitloopt.. Vriendelijk gedag zegt tegen iedereen.. En zich met dr eigen zaken bemoeit.
Ik mis van alles in mijn leven, maar het belangrijkste is toch zeker aandacht en seks!

Over jou: Het is of een shot positieve energie of gewoon een lekkere man die mij van top tot teen kan verwennen waar ik naar op zoek ben!!!

sexdating zoeken