Parkeerplaats vreemdgaan met: whitedahlia uit Alkmaar, Noord-Holland

whitedahlia

 • Naam: whitedahlia
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 23 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Noord-Holland
 • Woonplaats: Alkmaar
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: blauw
 • Haar: donkerblond
 • Roken: Nee
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: ik ben een beetje bot, grof, denk niet echt na bij wat ik zeg. Niet in een oh ik ben dom geval, maar meer dat het mij echt niet interesseerd op wie z’n tenen ik eigenlijk trap. Lastig voor iemand die met haar baan belangrijke telefoontjes moet aannemen haha

Over jou: ik hoef geen vaste vriend, zou zeker leuk zijn maar daar echt te dikwijls gedoe mee gehad. De meesten verwachten een aardige tante die alles voor hun doet ofzo. Zo ben ik dus echt helemaal niet. Mijn ideale kerel is iemand die in mijn bed komt, z’n ding doet en weer weggaat hahaha
ok, beetje overdreven, maar dat knuffel troetelberen gedoe hoeft echt niet van mij.

sexdating zoeken